Kiemelt Partnerség

star

A Covid-járvány megmutatta, hogy mennyire ingatag a gazdaság. Ezért szerettünk volna egy tervezhetőbb pénzügyi stratégiát kialakítani az uNoir számára, ügyfeleinknek pedig nagyobb rugalmasságot biztosítani. Ennek eredményeképp egy meglévő szolgáltatásunkat, a sürgősségi díjat átalakítottuk Kiemelt Partnerséggé. Kiemelt Partnerként díjazásért cserébe kapacitást köthetsz le nálunk. Ezt az összeget előfizetés esetén 30 nap múlva munkáid végösszegéből jóváírjuk.


Miért éri meg?

Kiemelt Partnereink ezért az összegért megrendeléseit soron kívül teljesítjük. Sürgősségí díj helyett ezzel biztosíthatod, hogy megrendeléseden azonnal elkezdjünk dolgozni. A 30 nap elteltével a befizetett összeget levonjuk az elkészült munkáid árából, így pluszköltséget ez neked nem jelent.

Weboldal üzemeltetésére nem vehető igénybe!


Mit tartalmaz?

Weboldaltervezésre és grafikaitervezésre tudjuk biztosítani ezt a szolgáltatást. Nyomdai munkák esetében nem tudjuk garantálni a rövid határidőt, de mindent megteszünk ennek érdekében. Fordítói munkáknál nincs lehetőség a soron kívüliségre, mivel ezek ütemezése kötött.


Hogyan működik?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, küldünk egy szerződést és egy számlát. A bankszámlánkra befizeted az összeget, majd visszaküldöd az aláírt szerződést.

A 30 nap attól a naptól kezdődik, amelyiken teljesül a fenti két feltétel. Onnantól kezdve 30 napon át, reggel 10 órától éjfélig minden nap rendelkezésre állunk.

A 30. nap végén az előre befizetett összeget jóváírjuk az aktuális munkáid árából. Ha nem használod fel a teljes kereted, a fennmaradó összeg a 30. napon törlődik.


Az előfizetés díja

Maximum 6 Kiemelt Partnerre van kapacitásunk.

50 000 Ft​ /30 nap


Kiemelt Partnereink

tamogatok02
tamogatok05
tamogatok06