Minden a logóval kezdődik,

a jó kommunikáció azonban megköveteli, hogy a cég vagy márka teljes arculata egységes legyen.

ONLINE
média

Újnak számítunk ezen a piacon, azt viszont tudjuk, hogy az online megjelenés szempontjából a weboldal a legfontosabb. A jó weboldal nem csak a funkciók hibátlan működéséből áll.

OFFLINE
média

Az online megjelenés mellett fontos az offline jelenlét is. Miután elkészült a logó és a weboldal is elérhető, érdemes a kézzelfogható megoldásokra is fókuszálni.

Gyakori kérdések

Együttműködésünk során minden folyamatról tájékoztatjuk ügyfeleinket.

Célunk, hogy olyan munkát adjunk át, amely a kezdettől fogva megelégedéssel tölti el a megrendelőt. Ennek feltétele az állandó kapcsolattartás.

Ha tetszik amit csinálunk, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon. Egyeztessünk az ötleteidről, az uNoir hogyan segíthet ezek megvalósításában, ezután küldünk egy árajánlatot.

Amennyiben az árajánlat elfogadható, az előleg kifizetését és a szerződés visszaküldését követően elkezdjük a munkát. Az előleg általában a szerződésben szereplő összeg fele.

Miután a fenti feltételek teljesültek, az előzetes megbeszélés szerint elkészítjük, és bemutatjuk a terveket. Ez még mindig nem minősül megrendelésnek, ekkor még elállhatsz a közös munkától, és az előleget visszautaljuk.

A terveket alaposan nézd át, mindent olvass el rajta többször, mert neked is fontos, hogy jó legyen. Ha úgy döntesz, hogy tetszik amit látsz és mehetünk tovább, írj egy e-mailt a címünkre, amelyben szerepeljen a „Megrendelem” szó.

A tervek kézhezvétele után még mindig elállhatsz a megrendeléstől, de ebben az esetben semmit sem használhatsz fel az elküldött tervekből! A kifizetett összeget visszautaljuk a számládra.

Ez az idő nagymértékben függ tőled, például attól, hogy mennyire reagálsz gyorsan a leveleinkre. Mindkettőnk érdeke, hogy ne húzzuk az időt, de sürgetéssel nem fog hamarabb elkészülni a munkád. Ha fontos az extra gyorsaság, javasoljuk, hogy vedd igénybe a Kiemelt Partneri szolgáltatásunkat.

A kívánt módosításoknak megfelelően elkészítjük az új terveket, és ismét egyeztetünk. Addig változtatunk a terveken, amíg minden az elképzeléseidnek megfelelő lesz.

Miután mindennel készen vagyunk, egyeztetünk a kivitelezésről, ha szükséges, közreműködünk a gyártásban, weboldal esetében a telepítésben. Ha erre nincs szükség, akkor mindent elektronikus formátumban átadunk. A kész nyomdai termékeket postai úton juttatjuk el hozzád vagy Budapesten személyesen is átveheted.

Ha ezt követően mondod le a rendelést, már nincs lehetőséged a kifizetett összeg visszatérítésére!

Mi már dolgoztunk együtt

GTE partner